24.5.15

Економіка Росії нагадує українську часів Януковича — це "злодійський паханат", — політолог

Анексувавши Крим Володимир Путін вирішував свої особисті проблеми – це питання його довічної влади. Про це заявив російський політолог Андрій Піонтковський.

"Жоден диктатор не може засновувати свою владу виключно на насильстві, йому потрібна якась ідея, яка на певний час засліпить значну частину населення і приверне її на бік влади. Так було в гітлерівській Німеччині, в Радянському Союзі", — переконаний політолог.

Ідея русского миру на деякий час справді стала в Росії дуже популярною, додає Піонтковський, і у контексті вирішення проблем економічних проблем така агресія об’єднує націю, терпіння людей має межі.
Економіка Росії — це те ж, що і економіка України часів президентства Віктора Януковича. Це злодійський паханат. Людей при владі турбує не економічна перспектива країни, а утримання влади, — переконаний політолог.
Нагадаємо, раніше політолог Піонтковський переконаний, що Путін почав думати про мир із Заходом тому, що санкції через агресію проти України насправді дуже негативно впливають на всю країну.