1.4.16

"Розумію, вам погано і страшно. По суті, ви – самотня людина", - відкритий лист радянського політв'язня Порошенку

Глузман
Семен Глузман

Семен Глузман закликав президента почати по-справжньому боротися із зовнішніми та внутрішніми ворогами



"Я починаю звикати спілкуватися з вами за допомогою так званих відкритих листів. Листів без відповіді. Що ж, коли замолоду я був у Радянському Союзі табірним пилом, я також досить часто направляв листи керівнику КПРС пану Брежнєву. Переважно це були відкриті листи, що публікувалися в Самвидаві. Як і у Вашому випадку – без відповіді, всі", - написав громадський діяч Семен Глузман у своєму блозі на НВ.

Розумію, вам погано і страшно. По суті, ви – самотня людина, яка важко, невпевнено приймає рішення. Не знаю, чи були у вас шанси стати реальним президентом моєї країни. У будь-якому разі, ви їх не використовували. Ви продовжили традицію радянської та пострадянської брехні, сподіваючись переконати нас у спроможності своїх слів за допомогою еліксиру властивого вам красномовства. Нас, громадян України, неможливо переконати лише одним красномовством. Тому що ми, в більшості своїй, інтелектуально заможні люди, здатні відкрито не любити владу, не довіряти їй.

Смію запевнити вас, що останнє слово буде знову за нами, за народом України. Зрозуміло, нас знову захочуть очолити охочі до влади політичні перевертні. На жаль, у деяких з них це вийде. З єдиної причини: ми, українці, не хочемо особистої влади, ми хочемо справедливості. Правової, соціальної справедливості, не більше того.

Петре Олексійовичу, припиніть імітувати боротьбу з корупцією! Ми не віримо вам. Ми, а не ви зі своїм безчесним оточенням зупинили Путіна. Оберігаючи сина від будь-якої участі в так званому АТО, ви ясно нам показали – це не ваша війна.

Я немолодий. Я багато чого бачив у своєму непростому житті. І багато про що думав. Запевняю вас: у Вас не так вже багато часу. Не повторюйте долю Януковича. Припиніть брехати. Зустріньтеся з нами, почуйте нас. Цей шанс у вас ще існує.



Читайте також:
Шокин и его окружение атакуют нас из-за дела «бриллиантовых прокуроров», — Сакварелидзе