23.1.21

В тарифному апокаліпсисі винен Нафтогаз, його треба ліквідувати

Нафтогаз має бути ліквідований! 


В усіх соцмережах тисячі ботів з ботоферм соросятні намагаються перевести стрілки на кого завгодно - щоб відвернути увагу від справжнього винуватця тарифного апокаліпсису - Нафтогазу.

Саме Нафтогаз грабує українців завищеною втричі ціною на газ, яка відбивається на всіх тарифах - на опаленні, на гарячій воді, на електриці. Ціна газу в структурі тарифу на опалення і гарячу воду доходить до 80%.

Нафтогаз навмисно створив умови, за яких відсутній повний облік українського газу та механізм забезпечення цього обліку, тому газ крадуть мільярдами кубів і ніхто не знає скільки його видобувається.

В державній компанії «Укргазвидобуванні» ще в 2015 році запевняли, що без проблем зможуть постачати газ населенню без будь-яких посередників.

Нафтогаз через підставні компанії з величезними накрутками поставляє до України нібито європейський, а насправді російський газ.

Нафтогаз чисельністю 1000 осіб, що розмістились в центрі Києва, паразитує на грошових потоках від транзиту та видобутку газу, не виробляючи ніякої продукції та не надаючи ніяких послуг.

«Нафтогаз» давно перетворився з виробничої газовидобувної та газотранспортної компанії в компанію «газоперепродажну».

Нафтогаз - це лише корупційна прокладка, яка існує для пограбування українців.

Зловживаючи монопольним становищем при реалізації газу Нафтогаз створив піраміду з нарахування «дутих» боргів за всім ланцюгом постачання газу: Нафтогаз – Оператор ГТС – Оператори ГРМ (облгази) – підприємства ТКЕ.

Нафтогазом через Наглядову раду керують міжнародні спекулянти, у яких лише одна мета - отримати надприбутки.

Саме в Нафтогазі пишуть "забов'язанння перед МВФ" щоб "узаконити" пограбунок українців.

Не може бути європейських цін на газ для населення там, де немає європейських зарплат, не може бути справедливої ціни на газ там де є прокладка-монополіст "Нафтогаз".

Ліквідація монополіста НАК "Нафтогаз" - це вимога Третього Енергопакету ЄС, основним елементом якого є анбандлінг власності монополістів.

Нафтогаз не представляє жодної цінності ні для споживачів, ні для України в цілому. Нафтогаз має бути ліквідований а його очільники мають відповідати перед суспільством.

Ліквідація монополіста НАК “Нафтогаз України” дасть можливість зробити систему ціноутворення прозорою, а ціну на газ для населення справедливою.

Джерело:  Чому Нафтогаз має бути ліквідований – 30 аргументів “за”