5.7.15

Російський співак розповів про дебілізацію Росії


Відомий російський співак Олексій Лебединський в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ТСН Наталці Пісні розповів про рівень культури та пропаганди в Росії і неправдиві дані рейтингів підтримки президента РФ Володимира Путіна.


Виконавець, відомий під псевдонімом "Професор Лебединський", раніше покинув РФ і переїхав до США. Він розповів про те, що в Сполучених Штатах вище загальний рівень культури, а у РФ відбувається "дебілізація".

"Дебілізація Росії відбувається всі ці роки. Люди, які самі хочуть розвиватися, розвиваються самі... Це нереально - за все моє життя, яке я прожив у Росії, зайти в заклад і почути раптом, що грає Джордж Бенсон. А тут, де зібралися 2-3 тисячі людей, які прийшли пограти, величезна кількість, вони люблять цю музику. Чому її крутять? Тому що вона їм подобається. Тому що загальний рівень культури – вище", - висловив думку співак та фотограф, додавши, що не вірить у "генетичне убозтво".

Також Лебединський розповів, що росіян намагаються зомбувати пропагандою, а рейтинги підтримки Путіна не відповідають дійсності. "Давайте розуміти, що величезна частина Росії - проти Путіна і це все брехня про 86% (рейтинг підтримки Путіна – Ред.), це брехня навіть при дикій зомбованості населення", - пояснив співак.

Нагадаємо, раніше співак з РФ назвав росіян, які воюють на Донбасі, "виродками та ідіотами".