2.12.17

Ситник висунув СБУ серйозне звинувачення

Генпрокуратура порушила справу проти директора НАБУ Поштівка

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник висловив обурення діяльністю Служби безпеки України (СБУ), яка зіпсувала усі спеціальні операції бюро.

Як повідомляє «Поштівка» із посиланням на «ТСН.Україна», за прогнозами директора НАБУ  боротьба буде продовжуватися, а успішні результати діяльності бюро СБУ привласнюватиме собі. "Мета дій СБУ – зрив спецоперації НАБУ з документування схеми у ДМСУ", – розказав Артем Ситник. Метою СБУ є зірвання спеціальних операцій НАБУ. Результат вже є: операції тимчасово припинено.

"Ми розраховували розкрити масштабну корупційну схему в ДМСУ. У країні, яка воює, не можна допускати незаконного видання паспортів громадянина України", – сказав він під час брифінгу.

Нагадаємо, у середу, 29 листопада, СБУ затримала агента Національного антикорупційного бюро (НАБУ) при спробі передачі хабара першому заступнику голови державної Міграційної служби Діні Пімаховій.

Додамо, що антикорупціонерам закидають спробу незаконного притягнення високопоставлених чиновників до кримінальної відповідальності та дискредитації, у намаганні позитивного висвітлення результатів та здобутків НАБУ по боротьбі з корупцією.