2.8.17

Данилюк не заперечує факту несплати податків


За прикладом міністра фінансів українці також не повинні платити податки, вважає журналіст Олександр Дубінський

Глава Міністерства фінансів Олександр Данилюк, якого ГПУ підозрює в ухиленні від сплати податків, обурюється непрофесіоналізмом правоохоронців, але не заперечує факту порушення податкового законодавства, повідоиляє Поштівка.

Так журналіст Олександр Дубінський прокоментував допис міністра у соцмережі Фейсбук, який вважає, що за "податковою" справою хтось стоїть.

"Який прекрасний пост... Міністр фінансів Данилюк повідомляє, що справу про його ухилення від сплати податків - хтось "просуває". Але зовсім не заперечує факту ухилення від сплати податків. А лише намагається причепитися до процесуальних і судових помилок. Апогей - це обурення міністра "порушенням мораторію на податкові перевірки", - зазначає Дубінський.

Журналіст висловив здивування, як може людина, яка відповідає за наповнення бюджету, красти й обурюватися, що проти неї почали розслідування та перевіряють податки.

У такому разі Дубінський вважає за доцільне взяти приклад з міністра й так само не платити податки.

"Вважаю, що після цього - кожен, хто продовжує платити податки в цій країні - кретин. Тому що, якщо їх не платить міністр - то не платить ніхто. Українці за прикладом Данилюка не повинні платити податки".